slap af

4 uger siden |  0 comments  |  Afslapning

Kender du det mareridt, hvor man løber og løber men ingen vegne kommer? Du kan høre, at hvad end det er, der jager dig, så kommer det bare nærmere og nærmere, men du kan ingenting gøre, for benene vil ikke løbe.
Sådan føles det, når du bare rigtig gerne vil kvitte smøgerne, men trangen til nikotin og kroppens kontante påmindelse om, at du ikke må ryge hele tiden minder dig om, hvor meget du har lyst.

Hold ved

Har du prøvet diverse forskellige remedier og rygestopkurser uden at det virker? Det handler om, at finde det, der kan motivere dig og så finde det hjælpemiddel, der kan tage toppen af de værste fysiske symptomer, så du kan koncentrere dig om at holde hovedet koldt.
Slap af og tag en dyb indånding. Der er rig mulighed for at finde det, der virker for dig. Måske er du en af dem, der kan have stor glæde af Nicorette Quickmist? Med den slipper du for tyggegummi og e-cigaretter.
Det vigtigste er at du ikke bliver ved med at dunke dig selv i hovedet, når dit rygestop ikke virker. Du har bare ikke fundet det, der virker for dig.

Gør noget godt for kroppen

Vi kender alle konsekvenserne af rygning. Det er ikke noget, der gør kroppen nogen som helst gavn. Faktisk tvært imod. Og det ved alle rygere godt.
Mens du er ved at stoppe med at ryge kan du gøre rigtig mange ting, der er gode for din krop, så den får de bedste muligheder for at blive sund og glad, når rygestoppet lykkes for dig.
En af de sundeste ting du kan gøre, er at tage fiskeolie. Ikke alene indeholder det rigtig mange sunde vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for gennem hele livet. Olien er også fuld af andre gode ting, der er med til at holde din krop sund.
Både hjernen og hjertet har stor fordel af, at du tager fiskeoliekapsler hver dag.
På markedet findes der en hel række af gode olier så det kan være svært at finde ud af, hvilken slags du skal vælge, for at få mest muligt ud af det. Kigger du her, kan du se en oversigt over de forskellige mærker på markedet og læse om dem, der er bedst til prisen eller har det højeste indhold af omega-3.
Kast dig ud i et rygestop i dag og giv din krop den bedste forudsætning for at komme helt ovenpå igen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Lene genvandt glæden ved at lege

Lene på 36 år har to børn, Jonas og Lærke, på henholdsvis 5 og 9 år. Hun er gift med Thomas, 39 år, som arbejder som uddeler i det lokale supermarked. Lene selv arbejder som folkeskolelærer, et arbejde som hun er utrolig glad for. Hun siger, hun syne...

Read More
3 Gode Tips Til Ferien

Sommeren er over os, og det er tid til at tage på årets ferier. Uanset om destinationen går til Spanien, Grækenland eller endnu længere sydpå eller østpå er der nogle ting du skal være opmærksom på når du tager af sted, så her får du lige 3 gode tips...

Read More
Havecenteret Plantorama

Havecenter: stedet hvor du finder skønhed Hvem elsker ikke blomster og natur? Måske er der mennesker der foretrækker den barske og vilde natur mere end andre. Således er der nogen der foretrækker en rigtig tur i vildmarken som deres ferie og afslapni...

Read More