slap af

8 måneder siden |  0 comments  |  Afslapning

Kender du det mareridt, hvor man løber og løber men ingen vegne kommer? Du kan høre, at hvad end det er, der jager dig, så kommer det bare nærmere og nærmere, men du kan ingenting gøre, for benene vil ikke løbe.
Sådan føles det, når du bare rigtig gerne vil kvitte smøgerne, men trangen til nikotin og kroppens kontante påmindelse om, at du ikke må ryge hele tiden minder dig om, hvor meget du har lyst.

Hold ved

Har du prøvet diverse forskellige remedier og rygestopkurser uden at det virker? Det handler om, at finde det, der kan motivere dig og så finde det hjælpemiddel, der kan tage toppen af de værste fysiske symptomer, så du kan koncentrere dig om at holde hovedet koldt.
Slap af og tag en dyb indånding. Der er rig mulighed for at finde det, der virker for dig. Måske er du en af dem, der kan have stor glæde af Nicorette Quickmist? Med den slipper du for tyggegummi og e-cigaretter.
Det vigtigste er at du ikke bliver ved med at dunke dig selv i hovedet, når dit rygestop ikke virker. Du har bare ikke fundet det, der virker for dig.

Gør noget godt for kroppen

Vi kender alle konsekvenserne af rygning. Det er ikke noget, der gør kroppen nogen som helst gavn. Faktisk tvært imod. Og det ved alle rygere godt.
Mens du er ved at stoppe med at ryge kan du gøre rigtig mange ting, der er gode for din krop, så den får de bedste muligheder for at blive sund og glad, når rygestoppet lykkes for dig.
En af de sundeste ting du kan gøre, er at tage fiskeolie. Ikke alene indeholder det rigtig mange sunde vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for gennem hele livet. Olien er også fuld af andre gode ting, der er med til at holde din krop sund.
Både hjernen og hjertet har stor fordel af, at du tager fiskeoliekapsler hver dag.
På markedet findes der en hel række af gode olier så det kan være svært at finde ud af, hvilken slags du skal vælge, for at få mest muligt ud af det. Kigger du her, kan du se en oversigt over de forskellige mærker på markedet og læse om dem, der er bedst til prisen eller har det højeste indhold af omega-3.
Kast dig ud i et rygestop i dag og giv din krop den bedste forudsætning for at komme helt ovenpå igen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Strandhotellet Blokhus

Fordyb dig i det prægtige landskab Blokhus har at byde på og nyd wellness faciliteterne på det charmerende moderne badehotel, mens du kommer helt ned i gear. Strandhotellet åbnede den 1. juli 2017, tre år efter den første tanke om hotellet opstod. De...

Read More
Gør et hvert outfit interessant med et sæt matchende smykker

Der er mange der mener, at de skal ud og købe nyt tøj til specielle lejligheder, fordi de ikke har noget der passer til. Dette resulterer ofte i at man får købt alt for meget tøj, som bliver brugt alt for lidt. Der er mange der ikke har råd til at kø...

Read More
Trigeminus neuralgi, klyngehovedpine og hortons hovedpine – er du også forvirret?

JA, det hele kan hurtigt virke forvirrende og man kan virkelig føle at man måske er landet på det forkerte univers. Men nu er der hjælp at hente, læs videre og få styr på din viden om trigeminus neuralgi, klyngehovedpine og hortons hovedpine. Trige...

Read More