Salomon sko til mange lejligheder

zdf

Næsten gang du skal ud og købe nogle sko, så bør du lige have Salomon sko med i baghovedet. Det er virkelig nogle sko, der er gode at bruge udenfor.

De har et specielt snørebåndssystem, som gør dem ekstra lette at tage på. Det er sikkert noget, som de fleste kan forholde sig til: snørebånd, der er irriterende at binde, og når man så endelig har fået dem bundet, så går de bare op hele tiden, som om de har besluttet sig for at irriterer den, der har bundet dem.

Salomon sko: de er gode til det meste

Udover at du slipper for hele tiden at skulle binde dine snørebånd, så gør det her specielle system også, at dine sko hele tiden sidder godt på din fod. Og det må man da sige er at foretrække. Desuden skal du med sådan et par Salomon sko ikke være bange for det pinlige i at falde foran andre mennesker, for disse sko har nemlig et godt vejgreb. Og det er da rart at vide, især hvis du nu har planlagt en skovtur med hende eller ham den søde fra arbejde, så er det da lidt ærgerligt at finde sig selv liggende i en stor mudderpøl to skidt inde i skoven. Det er ikke så elegant, og så skal du gå rundt med våde bukser på resten af daten. Men det slipper du altså for med disse sko.

De her sko er således gode til det meste, men det er måske ikke de sko, som du skal vælge at have på til din gallaaften, når du kommer i din nye, lange kjole eller jakkesæt og det nysatte hår. Den slags lejligheder går de nok ikke så godt til, men de er virkelig gode til så meget andet.

Salomon løbesko

Salomon løbesko er ikke bare en god løbesko, det er en sko, der er designet til de lidt vildere løb. Det er således ikke bare en helt almindelig løbesko, der er god til nogle kilometer rundt i villakvarteret – det kan selvfølgelig også fås ved Salomon, men de har også sko, der er specielt gode til, hvis du skal ud i et noget vildere terræn. Igen kommer det gode vejgreb dig til gode, for der er heller ikke noget ved at falde, når du er ude og løbe en god tur. Her er det også yderst vigtigt at kunne stå fast. Det ville jo være ærgerligt, hvis du var i gang med en konkurrence (enten med andre eller bare om din personlige tid), og det så skyldes dårlige sko, at du ikke kommer først.

Derudover er det en meget let sko, så det er i hvert fald ikke den, der kommer til at sinke dig, når du er ude at løbe. Men det betyder bestemt ikke, at den ikke kan holde til lidt af hvert, for det er lige præcis det, som den er designet til. Den skal ud og bruges på forskellige terræner – det er der, den føler sig hjemme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *