Menu på restauranterne i Bakken

zdf

Restaurant Peter Lieps har sammensat en ny og spændende sommer menu 2016 som de glæder os til at servere for dig her på deres hyggelige restaurant lige i udkanten af Bakken midt i den smukke Dyrehave.

Peter Lieps er en gammel restaurant og startede som et traktørsted for Dyrehavens gæster tilbage i 1888, siden da har de udviklet til at blive en af Bakkens største og bedste restauranter, hvis ikke den bedst. Deres restaurant består af en række flotte lokaler og udendørs arealer, hvor de har mulighed for at bespise alt fra 30 gæster op til 180 gæster. Hvis du tænker på at leje et lokale ved Peter Lieps til enten konfirmation eller bryllup skal du huske at være ude i god tid da de er meget efterspurgte og der er derfor lang ventetid på dem.

Menuen hos Restaurant Peter Lieps består af flere forskellige afdelinger, der er en frokostmenu, en børnemenu, en aftenmenu og forskellige selskabsmenuer. Derudover er der et velassorteret vinkort hvor du kan finde alt godt inde fra vinens verden.

Frokost menuen består af lette retter der passer godt til det danske vejr og en let lille frokost anretning. Køkkenet er primært inspireret af gode danske råvarer og madtraditioner men der er også hentet inspiration i det franske og italienske køkken. Udover kolde og varmeretter kan der også bydes på en lang række af forskelligt smørrebrød som du kan få med forskellige former for højtbelagt pålæg.

Stoltheden er aftenmenuen og denne sommer 2016 er der sammensat en helt ny og spændende udgave der har alt hvad hjertet kan begære. Der er primært fundet inspiration i det danske og nye nordiske køkken men der er samtidig også set lidt på det franske og italienske køkken. Der tilbydes også vegetar retter og retter til de mindste, og der er således en masse forskellige børneretter at vælge imellem. Udover forret, hovedret er der også et spændende udvalg af desserter til den søde tand.

Sommeren igennem føres tilbud på en tre retters menu som du kan få til 399 kr.

Der tilbydes også specielle selskabsmenuer hvor du sammen med køkkenet kan få sammensat en middag der passer til dit selskab og jeres specielle lejlighed. Til alle retter og menuer tilbydes desuden et stort varieret udvalg af vine, og der er noget der passer til enhver pengepung.

Der er et meget stort udvalg af vine fra hele verden, men der føres primært vine fra Frankrig, Italien og Spanien. Derudover er der et stort udvalg af spiritus, whisky og rom du kan nyde til kaffen.

Der er vine til enhver lejlighed og der føres velkomst vine, madvine og dessert vine derudover er der champagne i forskellige prisklasser. Hvis du ikke ønsker at købe hele flasker kan du også nøjes med at købe et glas af din favorit vin.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *