Find en god linkbuildingguide

zdf

Har du tænkt over, hvordan du kommer til at dominere søgeresultaterne, sådan du kan sidde på den mægtige jerntrone på den første placering i Google? Denne introduktion til søgemaskineoptimering vil give dig værktøjerne til at forstå de mere avancerede teknikker, som er nødvendige, hvis du vil regere over den første placering på Google. Ikke nok med, at vi har udfærdiget en komplet guide til den basale viden om søgemaskineoptimering, så har vi også lavet en kæmpe linkbuilding guide, som ikke bare vil sørge for, at du får smør på brødet, men sørge for at du kan spise højbelagt, luksus smørrebrød hver eneste dag. En ting er nemlig at have en hjemmeside, som giver værdi til alle dens besøgende, men en anden ting er at have en hjemmeside, som har en høj placering i Google og derved rent faktisk får besøgende. Alfa og omega for alle hjemmesider er at få links. Det er den måde Google finder ud af, hvilke hjemmesider er interessante og overspækket med værdi, og efterfølgende giver dem den prominente placering som nummer 1, 2 eller 3 på resultatlisten.

De øverste sider bliver set

Det er ingen hemmelighed at de øverste placeringer på Google får utroligt meget trafik. Dette betyder også, at der er stor konkurrence om at komme op på disse placeringer. Det er dog ikke alle der ved, hvor relativt let det kan være at komme derop. Backlinks er virkeligt det middel, som får klaveret til at spille. Èt enkelt link fra den helt rigtige kilde vil kunne smide dig op fra den sorteste afkrog af Google til de forreste parket på rigtigt kort tid. Der er mange forskellige måder at skaffe sig disse gode koncertpladser, men vi har samlet en liste over de metoder, som vi mener er de bedst og mest optimale for en etableret eller ny hjemmeside.

Googles spilleregler ændre sig hele tiden. For få år tilbage betalte folk maskiner for at lave tusindevis af backlinks til ens hjemmeside, fordi dengang var det antallet af links, der talte. Men, i dag er det meget anderledes. I stedet for mange dårlige links, bliver hjemmesiden vurderet ud af den gennemsnitlige værdi af de links man har. Hvis værdien er tilpas høj i forhold til konkurrenterne, så vil man blive placeret højere end dem.

Omvendt, så kan man også have en lav score, hvilket resulterer i, at man bliver smidt om på side 2 til uendelig på Google. Der går rygter om, at det bedste sted at skjule et lig er på side 2 på Google, fordi der kommer aldrig nogle personer. Det er derfor, at man arbejder mod aldrig at havne på side 2 eller derunder, fordi man så aldrig vil modtage noget trafik. Vores guide vil hjælpe dig med at fremtidssikre din forretning, sådan du ikke kommer til at havne en den situation. Du vil lære, at lave hjemmesider efter Googles præferencer, sådan du kommer på god fod med den organisation, som styrer det hele. Det kan være rigtigt farligt at provokere Google, for de har magten til at fjerne en fra internettet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *