Ti gaver til konfirmanden

zdf

Det er forår, og tiden for konfirmationer rundt omkring i Danmark nærmer sig. Det er en begivenhed, som de unge mennesker med glæde vil kigge tilbage på resten af deres liv, og netop derfor er det enhver god forælders pligt at sørge for mindeværdige gaver til deres nu snart voksne barn.

Vi har i denne artikel samlet ti fantastiske gaveideer til de kommende konfirmander, som de med garanti vil elske og bruge i mange år fremover. Gaverne er i overvejende grad rettet mod drenge og unge mænd, men piger kan bestemt også få glæde af vores gaveideer.

Sjov og spas til den unge konfirmand

En konfirmand er på stadiet mellem barn og voksen, og derfor er det en god idé at give en gave, som kan bruges både af børn og voksne. Vores første gaveforslag er derfor et bordfodboldbord. Denne gave vil bringe ufatteligt megen glæde især hos den unge dreng, som elsker sport og spil. Med et bordfodboldbord sikrer du desuden, at din søn bliver en populær mand fremover, idet hans venner uden tvivl vil flokkes om bordet i mange år fremover. Gaveidé nummer to og tre er alternativer til bordfodboldbordet. Hvis fodbold ikke lige er din søns kop te, kan et knaldgodt alternativ nemlig være et billard- eller bordtennisbord.

Leder du efter en gave, som kan benyttes udendørs? Vores gaveforslag nummer fire er nemlig en trampolin. En trampolin sælger sig selv, idet den garanterer uendeligt mange timers sjov og spas til næsten ingen penge.

Alle disse produkter kan du finde ekstremt billigt på uhs.no, som også tilbyder alt tilbehør og ekstraudstyr, som gør oplevelsen og gaven endnu bedre.

Fedt, billigt og moderne tøj

En klassisk ide, men helt igennem fantastisk gave til hvilken som helst konfirmand, er tøj. Nyt tøj går i og for sig aldrig af mode blandt ungdommen, som er ekstremt optaget af at fremstå skarp og moderne. Du kan derfor glæde den vordende konfirmand med en ny garderobe ved at følge vores anbefalinger nedenfor.

Et af de absolut hotteste bud på konfirmandens leverandør af moderigtigt tøj er danske Quint. Webshoppen og folkene bag er eksperter, når det gælder om at spotte de nyeste trends inden for streetmode. Gaveidé nummer fem, seks og syv er derfor henholdsvis et par moderne bukser, en sweatshirt og sko fra webshoppen Quint. Hvis din kommende konfirmand skal stå ekstra skarpt, kan du ydermere supplere ham med gaveidé nummer otte, ni og ti, nemlig en cap, en fed jakke og nogle billige tights.

Der findes altså et hav af gode gaver til de mange kommende konfirmander, som bliver udklækket de næste par måneder. Du skal ikke lede længere end et par klik med din mus, før du har adgang til de perfekte gaver til både drenge og piger. Igen i år vil tøj, elektronik og cykler være på toppen af ønskelisten og ved at følge vores forslag, kan du både finde gaver, som er at finde på ønskelisten, men også ting konfirmanden med garanti vil blive glædeligt overrasket over.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *