Samsung telefoner

zdf

Telefonmarkedet er i øjeblikket præget meget af den populære iPhones og det lader til at gå ud over populariteten af Samsung telefoner. Samsung telefoner er ofte et andetvalg for mange – hvis iPhonen skulle blive for dyr eller man blot har brug for en midlertidig telefon, men Samsung telefoner er modsat det, mange tror lige så gode og i tillæg billigere.

Du får i denne artikel fordele ved at vælge en Samsung telefon, hvis du ønsker at stifte bekendtskab med Android-telefonens svar på en iPhone.

Flere modeller at vælge mellem

Den første fordel ved at vælge en Samsung telefon er først og fremmest, at Samsung totalt set har flere forskellige modeller at vælge imellem, og det gør valget for forbrugeren bedre.

Den mest populære Samsung model er Samsung Galaxy S7 Edge, som er en god og stor telefon med en god skærmopløsning. S7 Edge modellen er den mest solgte model efterfulgt af Samsung Galaxy J3, som også er en klassisk og jævnt god telefon, som kan det meste.

Det, at Samsung lancerer op mod 53 smartphones hvert år, er ikke en god forretning for Samsung, men for dig som forbruger er det en guldmine, fordi man får meget for pengene. Det store udvalg, gør at man kan vælge telefon meget specifikt efter de behov man har.

Samsung telefoner – undgå tyveri

En anden stor fordel ved at vælge en Samsung telefon over en iPhone eller en anden smartphone er, at man ikke har den samme telefon, som alle andre. Hvis du er typen, der synes det er kedeligt at gå i ét med mængden, kan du skille dig ud og vælge en Samsung model.

Rent praktisk vil det at vælge en Samsung telefon være smart, fordi man i højere grad undgår tyveri af den grund at det er iPhones, der er mest populære – også blandt tyve.

Batteri, der batter… I længere tid

Samsung telefoner er selvsagt billigere, og det er en naturlig fordel, medmindre man har penge nok til, at det er lige meget. Samsung telefonerne har ofte en lang række andre funktioner end iPhones, og det gør det også sjovt og udfordrende at sætte sig ind i et nyt styresystem, der kan tilbyde noget andet.

Samsung telefoner sluger generelt ikke lige så meget strøm som iPhones på trods af, at de har god grafik og et godt kamera. Alene af denne grund vil det være det smarteste valg at vælge en Samsung smartphone.

En næsten religiøs diskussion

Der er en meget velkendt diskussion, der går på, om Android-telefoner eller iOS telefoner er bedre – kort sagt om Samsung telefoner eller iPhones er bedst.

Når alt kommer til alt er der ikke andet i diskussionen end smag og behag, og derfor vil man ofte foretrække den ene type telefon frem for den anden, men man kan ikke nægte, at konkurrencen rent logisk og objektivt er meget lige og at begge telefoner kan stort set det samme – kun prisen er forskellen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *