New Yorks Donna Karan er for ægte kvinder

zdf

Parfumer fra DKNY er ikke til at spøge med; de er velovervejede og af god kvalitet. De kom frem i 90’erne, hvor datidens popstjerner og modefolk gik og sprøjtede sig selv i de luksuriøse parfumer.

Donna Karan for Woman er signaturduften, DKNY lancerede som deres allerførste. Det var starten på en fantastisk kollektion, som var fyldt med vidunderlige og friske dufte fra DKNY. Det gode ved deres parfumer er, at selvom de kun var for kvinder, så har man sidenhen brugt tid og kræfter på at konstruere og sammensætte nye dufte, så de til sidst er blevet et ikon på mode og skønhed – for begge køn.

Modehuset er selvfølgelig baseret i New York, ligesom så mange andre, så det er ikke uden kamp, at man er nået så langt med DKNYs parfumer. Hvis du går og overvejer, om du burde anskaffe dig sådan en – så kan du kigge med lidt længere: DKNY parfume køber jeg her på Duftladen.dk, som har et stort inventar fyldt med fantastiske, spændende, nye og ikoniske parfumer til enhver lejlighed. Om du skal i byen med veninderne, til fodboldkamp med de gæve gutter eller på familieudflugt så er der parfumer til enhver smag.

Fest og farver

Rigtig mange af DKNYs parfumer er baseret på farver eller årstider. Golden, Red, Summer eller Winter – de har alle mulige forskellige mærker til enhver smag. Det kan tage rigtig lang tid at finde lige præcis den parfume, du skal bruge, men når du først har fundet frem til en, du tror, vil passe perfekt, så er chancen for, at det er den, du kommer til at bruge i det næste lange stykke tid også rigtig stor.
Magiske komponenter puttet i en stor gryde for at skabe den perfekte parfume – det er hvad DKNY laver med deres produkter. Du vil ikke kunne gå med en DKNY parfume uden at få en kommentar, på hvor godt den dufter.

En DKNY parfume ville passe perfekt til sommeren, du kan f.eks. finde dem på http://www.duftladen.dk/, hvor der er rig mulighed for at finde mange varianter af deres parfumer både til mænd og kvinder.

DKNY parfumer giver dig også en chance for at fange og opleve New Yorks ånd, da mange af deres parfumer er baseret på gaderne, caféerne, gyderne og de mange famøse catwalks der er i New York. Det er den helt perfekte kombination af stil og attitude, som man kan finde i parfumer. Den er hverken for hård, for fin eller for anstrengt. Den giver lige præcis det pust, der skal til i dagligdagen, for at du skal føle dig som noget helt specielt.

Frisk, sommer eller citrus

Så hvis du har lyst til at anskaffe dig en parfume, der giver et sprøjt af sommer, varme eller æbler – så skal du anskaffe dig en DKNY. Den vil på ingen på skuffe dig. Duften er så intens, at den sætter sit mærke på dig, og du vil ikke have lyst til at få nogen anden parfume.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *