perfekte barselsgaver

Den perfekte barselsgave

zdf

Gaven til den nybagte mor og den nybagte far. Den er vigtig og kan være meget symbolsk og betydningsfuld. Den kan også være praktisk, være en hjælpende hånd til de nye forældre. Men hvordan finder man den helt perfekte barselsgave?

Kend din modtager

Selvfølgelig kan du ikke kende den nyfødte baby rigtigt, den kender jo ikke engang helt sig selv. Men kend de nybagte forældre. Hvilke behov har de? Hvor er de i deres liv? Hvad har de allerede? Det sidste, to nybagte forældre har brug for, er at skulle ud i myldretiden og bytte en Tripp Trapp-stol, fordi de har fået én for mange.
Hvis du er helt tom for inspiration og simpelthen ikke aner, hvad du skal finde på til de nye forældre, er der heldigvis råd at hente. Inde på Shopsites kan du nemlig danne dig et overblik over en hel masse ting til nyfødte babyer, som du sikkert aldrig har hørt om før.

En sparebøsse

På Shopsites.dk støder du eksempelvis på en fin, lille sølv sparebøsse, der er formet som et hjerte. Man kan endda få indgraveret barnets navn, så sparebøssen bliver personliggjort og får større affektionsværdi.
Grunden til, at denne sparebøsse er en fin gave er, at den er tidløs. En sparebøsse går ikke i stykker. Den bliver ikke leget synder og sammen eller kastet rundt med. Den står bare fint på en hylde, og det kan den gøre igennem hele barnets opvækst. Derfor kan den altså følge barnet igennem hele barndommen og blive et rigtig kært eje.

Økologisk sengetøj

Børn sover meget. Rigtig meget. Og derfor er det vigtigt, at sengetøjet er i orden.

I det meste sengetøj er der mange usunde kemikalier, som sidder i tekstilet og ikke er til at vaske ud. Og det er altså ikke sundt barnet, hvis det skal ligge og sove i sengetøj fyldt med kemikalier.

Men med økologisk sengetøj er du garanteret, at der ikke er usunde kemikalier og stoffer i betrækket. Økologisk sengetøj er også langt bedre for miljøet end almindeligt sengetøj er, hvis det altså har fået certifikatet GOTS, som står for The Global Organic Textile Standard.

Barnets bog

En tredje rigtig fin gaveidé kunne også være barnets bog. De findes i forskellige varianter, men handler alle om det samme. Nemlig barnets start på livet. Dette er en bog, som forældrene udfylder med billeder, citater og sjove historier, mens barnet vokser op. Den er bare guld værd, fordi resten af livet er barnet altså indehaver af en rigtig fin bog med alle mulige sjove detaljer om den tid, han eller hun slet ikke kan huske selv. Det kan være rigtig hyggeligt at sidde og kigge i sammen, når barnet er lidt ældre og bliver nysgerrig på sin tid som baby.

Denne gave er både fin for barnet og for forældrene. Det er en helt særlig tid at gå igennem, når man bliver forældre og skal opfostre et lille menneske, og det vil være meget mindeværdigt for mor og far at sidde og bladre barnets bog igennem, når barnet engang er blevet stort og skal flytte hjemmefra.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *