Bodystockings er det nye sort

zdf

I denne modesæson er der et gennemgående fokus på blonder i mange afskygninger. Det kan være fra de helt fine blinder til de grovere af slagsen, blonderne kan sidde på både skjorter, kjoler, nederdele, i kanten på shorts og på nederdele.

En af de tendenser man tydeligt ser i modebilledet lige nu, er at man vender lige op og ned på det etablerede. Man kan finde nattøjsinspirerede hverdaggssæt, og bodystockingen der ellers anskues som værende undertøj, har fået indtog i hverdagsgarderoben. En måde du kan integrere bodystockingen på i din hverdagsgarderobe, er ved at anvende den med klassiske items som f.eks. en blazer som overdel og loose-fitted bukser.

Når du leder efter en bodystocking til kvinder, kan du både finde de klassisk sexede som primært hører til i soveværelset. Men du kan også finde en bodystocking med lange ærmer, som der er nemmere at anvende til hverdag, for at give dit hverdagsoutfit lidt mere kant. En bodystocking til kvinder kan man finde i mange forskellige udgaver, med stropper, lange ærmer, blonder, eller semi-gennemsigtige. Markedet er stort, og mulighederne er mange når det kommer til at finde inspiration til den rigtige bodystocking til kvinder.

Bær din bodystocking til hverdag og fest

Der er altså mange måder, hvorpå du kan integrere en bodystocking i din garderobe. En bodystocking kan være ligeså anvendelig som det rigtige par sorte jeans. For når du først har fundet den rigtige bodystocking til dig og din kropsform og personlige stil, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du anvender den i din garderobe. En bodystocking til kvinder har den egenskab, at den kan tilføje meget til et simpelt outfit. Er du en type der går op i det minimalistiske udtryk, så kan et item som en bodystocking være det ekstra pift til din garderobe du kan tage på en fredag på arbejde med et par fitted jeans, en oversize blazer eller sweater, og et par lækre flade sko som ballerinaer. Når du får fri fra arbejde og måske skal ud og have en fredagscocktail med dine veninder; kan du hurtigt skifte din blazer eller sweater ud med f.eks. en rå læderjakke, du kan samtidig tage et par lækre stilletter på, og vupti, så har du på én dag anvendt din bodystocking til to vidt forskellige looks og anledninger. Når du tilføjer en blazer eller sweater til din bodystocking toner du det sexede ned i den, og den vil i stedet fremstå feminin. Bodystocking er også her god til at give et feminint strejf til et ellers maskulint outfit. Når du sætter bodystockingen sammen med en klassiker som læderjakken, spiller materialerne op imod hinanden, og giver på én gang et råt, feminint og sexet udtryk

En bodystocking til kvinder er altså en sikker investering i denne sæson som kvinden både kan lave til sig selv, men hvis der sidder en mand derude og mangler lidt inspiration til den næste gave, kunne man kigge på det store udvalg af bodystocking til kvinder der er på diverse webshops og i butikker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *