Tips til at gøre efteråret endnu hyggeligere

zdf

Efteråret er godt i gang, og dagene bliver kun koldere og mørkere for hver dag der går. Men efteråret er også en smuk tid. Træernes blade har fået smukke røde og gule nuancer, og halloween begynder snart. En (u)hyggelig tradition som bringer os tættere sammen. Hvem kan mon lave det mest skræmmende græskar?

Måske behøver efterårstiden ikke at være en mørk, regnfuld og trist tid, som vi først antager den er så snart sommeren slutter.

Sweatre i dejligt drops air materiale

Den kolde tid begynder nu, så hvorfor ikke finde de blødeste og dejligste sweatre frem fra gemmerne. Der er ikke noget dejligere end at krybe i en stor varm sweater nede foran fjernsynet med varm kakao eller te, når det regner og er koldt udenfor.

Hvis du er en af dem som har svært ved at finde ordenlige sweatre, som ikke kradser og er ubehagelige at have på, så burde du prøve sweatre af materialet drops air.

Materialet er super dejligt og blødt. Det er garn, som føles utrolig behageligt mod huden. Det er kløfrit og kan derfor bæres af alle.

Hvis du er til at lave dine egne sweatre eller bare søger en sjov udfordring, så burde du prøve at lave en sweater til dig selv i drops air garn. Den vil med garanti være utrolig dejlig at have på. Den vil passe godt til at putte sig varm i foran fjernsynet.

Du kan finde dit næste drops air garn her

Efteråret er lig med æbler

Det er i efteråret at æblerne har sin højsæson. Det vil sige, at der er æbler alle vegne. Måske har du selv et æbletræ i haven, eller en nabo der glædeligt deler ud af sine æbler.
Æbler er uanset hvad en dejlig efterårs frugt, som kan bruges til mange former for madlavning. Æbletærte, æblekage eller æblemos bare for at nævne et par stykker.

Det kan nogle gange være lidt svært at skære æblerne ud og fjerne skrællen. Derfor er æbleskrælleren blevet opfundet. Den er supersmart og effektiv og kan skrælle æbler på næsten ingen tid. Det er bare at putte æblet ind i skrælleren, og så fjerner den både skrællen og kernehuset indeni. Så kan æblerne nemt enten spises som de er, eller tilføjes til madretter.
Find din æbleskræller på Æbleskræller.dk

Effektiv medicin mod efterårsforkølelsen

Efteråret kan desværre også ofte medbringe sygdom og forkølelse. Der er ikke noget mere irriterende end at få en ordentlig snotnæse, som man skal rende rundt med eller ondt i halsen, så man ikke kan snakke.

En effektiv metode til både at helbrede og forebygge sådanne sygdomme og sløjheder er med de såkaldte cannabis olier. Det er ganske lovligt, og mange patienter bruger olierne som supplement til deres medicin. Det bliver nemt indtaget i dråber gennem munden, så det kan blive optaget gennem slimhinderne.

Det er videnskabeligt bevist, at cannabis kan styrke immunforsvaret.
På den måde kan du forebygge den årlige og ellers uundgåelige efterårsforkølelse.

Du kan lære mere om cannabis olier her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *