sådan bruger du en skægtrimmer

Sådan bruger du din skægtrimmer rigtigt

zdf

Har du netop anskaffet dig en skægtrimmer? Er du glad for den? Men er du lidt forvirret over, hvordan du skal bruge den? Det er der ikke noget at sige til. Ét er nemlig at have sådan en, men noget andet er at være i stand til at bruge den rigtigt.

Selvom det kan virke irriterende, at du skal til at sætte sig ind i, hvordan man bruger en skægtrimmer, når først du har anskaffet dig den, vil du dog få meget mere ud af den, hvis du ved hvordan, du bruger den – ingen tvivl om det. Og det behøver såmænd slet ikke at være så svært.

Du skal blot læse med herunder, hvor du kan finde ud af, hvad det egentlig er, og hvordan du bruger den.

Hvad er en skægtrimmer?

En skægtrimmer er en maskine lavet specifikt til at trimme dit skæg, så du er sikker på, at det kommer til at se ud, som du gerne vil have det. Det er en form for barbermaskine, og den kan være rigtig god at have, så du kan studse dit skæg uden at barbere for meget af.

Den fungerer i bund og grund på samme måde som en barbermaskine, og hvis du har en hårtrimmer, kan du sagtens bruge den til at trimme dit skæg – bare ikke omvendt. Den har et mere følsomt skær end en barbermaskine, så du undgår skægpest og andre ubehagelige ting. Den er derfor rigtig god til dig med følsom hud.

Der findes et hav af forskellige slags skægtrimmere, og det er kun dig, der kan vurdere, hvilken en der passer bedst til dig. Derfor er det blot om at undersøge dine muligheder og læse guides om emnet og så bagefter prøve dig frem. Når du lærer forskellige skægtrimmere samt dit skæg at kende, skulle det ikke være så svært for dig at finde den rigtige.

Sådan bruger du den

Når du skal lære at bruge en skægtrimmer, skal du for det første finde den helt rigtige for dig. og det gør du kun ved at læse en masse guides og anmeldelser og at prøve dig frem. Når du har fundet den rigtige, er det bare om at komme i gang.

Du bruger den på den måde, at du, i stedet for at fjerne alt skægget, nøjes med at fjerne skæg de steder, du ønsker det. Når du skal gøre det, skal du være meget forsigtig, så du hverken skærer dig eller kommer til at fjerne dele af dit skæg, som du ikke ønsker at fjerne.

Udover det skal du sørge for at læse noget om den slags, du har købt, da alle skægtrimmere skal bruges på forskellige måder, og du derfor kan risikere, at det ikke bliver pænt, hvis du trimmer som om, det er en anden slags skægtrimmer.

Når du har trimmet dit skæg, kan det være en god idé at smøre noget aftershave på, fuldstændig ligesom ved barbering. På den måde får du både et flot trimmet skæg og flot hud uden urenheder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *