Løb på et godt underlag

zdf

Alle, der løbetræner, ved, at du skal have de rigtige sko til din løbestil, og at de skal skiftes løbende, så du kan klare distancen. Du ved også, at der er stor forskel på, om du løber på asfalt, eller om du løber på grus eller græs, og de fleste har derfor rigtig mange forskellige slags sko, der passer til alle slags underlag og også til det vejr, der er, den dag du skal ud at løbe.

For løb kan være hårdt for kroppen, også selvom du har fået en løbestilsanalyse og har lært, hvordan du løber bedst, så du skåner kroppen mest muligt. Det kan give forskellige småskader i hofter, knæ og ankler, og det vil sætte dig tilbage på træningsfronten. Du tænker sikkert, at alternativet er at opgive løbetræningen og finde en anden sort i stedet, men det er der ingen grund til at gøre.

Med et løbebånd kan du nemlig få det nyeste indenfor udviklingen af underlag, og det betyder, du får et underlag, der er meget blødere at løbe på, end du gør ude på de almindelige veje, og det vil skåne din krop, så du kan intensivere din løbetræning. Vores løbebånd test giver dig mulighed for at finde de bedste løbebånd på markedet, så du kan nyde turen uden at overbelaste dig selv, og samtidig kan du løbe derhjemme og passe dit løb ind i resten af din hverdag uden problemer.

Det gode alternativ til løb

Er du ikke den store løbeentusiast, men vil du stadig gerne have den gode grundform, så kan du få det med en crosstrainer i stedet. På en crosstrainer bevæger du kroppen på næsten samme måde, som når du løber, men det uden at flytte dine fødder. De sidder i monterede fodplader, og du bevæger både arme og ben. Du får dermed bevægelse i hele kroppen i et tempo, som du selv kan bestemme.

Her kan du se vores udvalg af crosstrainer test, og selv se, hvor meget motion og træningsmuligheder, du kan få i en maskine, der ikke fylder meget mere end en kondicykel, men som giver dig en markant bedre all-round træning, end du kan få ved så meget andet træning.

Din grundform vil få et boost, og der er maskiner, hvor du kan benytte forskellige programmer, så du også kommer til at bruge armene eller lave squats undervejs i forløbet, så du kan komme i rigtig god form på kort tid.

Er der flere i husholdningen, der skal bruge maskinen, så findes de også i justerbare modeller, så høj såvel som lav kan få mest udbytte ud af træningen, som det overhovedet er muligt. Og det er kun en af de mange features, du kan finde i de topmodeller, der på markedet i dag, hvor der er stor fokus på, at intensiteten kan øges eller sænkes, så du hver gang du træner, får gennemført det perfekte program. De kommer selvfølgelig også med indbyggede træningsprogrammer, der kan benyttes, så du kommer hele kroppen igennem, når du bruger maskinen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *