Danskerne er også vilde med Star Wars

zdf

De fleste mennesker har enten set eller hørt om science fiction filmene Star Wars. Star Wars er blevet et kulturfænomen, der har sin helt egen fanskare. Særligt i USA er fanskaren til Star Wars kæmpemæssig. Derfor er det ikke længere blot filmene, der refereres til, når Star Wars omtales. Ud over en række af film indbefatter Stars Wars nemlig også både computerspil, bøger og meget andet fan-lir. Det er dog ikke kun i USA, folk er vilde med Star Wars – herhjemme kan en stor del af den danske befolkning ligeledes tilslutte sig fascinationen omkring Star Wars universet. Men hvad er det egentlig, der er så fascinerende ved de fiktive Star Wars film? Mange mennesker oplever netop universet omkring Star Wars som helt unikt og enestående. Star Wars er film, der beror på et kæmpemæssigt univers, hvori der foregår flere forskellige handlinger. Det er således en film og et univers med mange lag, hvorfor der kan analyseres og diskuteres til evig tid. Dette finder de fleste mennesker interessant og appellerende.

Brug Star Wars som tema for festen

Er du også blandt de danskere, der er vilde med Star Wars? Skal du snart holde en fest? Det kan være en fest i anledning af din kommende fødselsdag, eller det kan være, at der er sket noget andet i dit liv, som bør fejres. Det kan også sagtens være, at du udelukkende ønsker at holde en fest, fordi du gerne vil samle dine gode venner og veninder.

Uanset årsagen så er det en oplagt mulighed at bruge din fascination af Star Wars universet som festens tema. En temafest er noget ekstraordinært, hvorfor den skaber en helt unik stemning. Det er dog altid en god idé at vælge et tema, som er vellidt blandt gæsterne. Og hvem kan ikke lide Star Wars?

Som udgangspunkt for din Star Wars temafest kan du opfordre dine gæster til at ankomme i kostumer i bedste Star Wars stil. Hvis du ikke allerede har et Star Wars kostume, så se mere her. Ikke nok med at kostumerne er utrolig underholdende at se på – de bidrager ligeledes som et godt samtaleemne til at bryde isen i starten af festen. Temafester er derfor særligt oplagte, hvis du holder en fest, hvor gæsterne ikke alle kender hinanden.

Bliv klar til fastelavn med Star Wars

Det er på ingen måde en dårlig investering at anskaffe sig et Star Wars kostume. Ikke nok med at det kan bruges til en Star Wars temafest – du kan ligeledes bruge det i fremtiden, når du bliver bedt om at ankomme til andre fester. Særligt til fastelavn kan det ofte være svært at være kreativ omkring kostume. Derfor ankommer mange ofte i traditionelle kostumer såsom heks, superhelt, indianer eller prinsesse. Disse er da også flotte kostumer – de er bare ikke særlig overraskende. Det er derfor oplagt at genbruge dit Star Wars kostume i andre festlige anledninger, hvor kostume er påkrævet. Når du ankommer i dit Star Wars kostume, har du desuden en oplagt anledning til at snakke om din interesse for filmene samtidig med, at du er den bedst udklædte til festen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *