4 gode gaveidéer til studenten

zdf

Når sommeren er ved at nærme sig, nærmer studentertiden sig også. Det er helt vildt skønt at se de nye studenter nyde livet med huen på hovedet og en øl i hånden. Du skal måske ligefrem til et studentergilde og fejre vedkommen? Derfor må du tage hovedet i blød, for synes du ikke også studenten fortjener den bedste, mest kreative, den sjoveste, den mest brugbare gave fra dig? Det kan være svært at finde på noget, når man skal købe gaven. Vi kender alle sammen det med, at vi ingenting kan finde på at give. Heldigvis har vi samlet nogle gode gaveidéer her fra gaveideer.dk.

En ting du kunne købe er selvlysende snørebånd. Studenten skal feste det næste lange stykke tid – og hvem vil så ikke kunne flashe selvlysende snørebånd på dansegulvet. Det vil gøre deres moves bare lige dét sejere, og det er helt sikkert at de vil blive et hit blandt vennerne og andre på dansegulvet. Du kan også give vedkommende dem, så du altid kan finde ham, hvis han er væk i mængden. På et tæt diskotek kan det nogle gange være svært at finde hinanden, hvis først man er blevet væk, men med disse snørebånd lyser din ven jo faktisk en lille smule op. Det er en super sjov gave, som nok skal få jer til at grine sammen mange gange.

En anden super sjov idé er et oppusteligt gangstativ. Det er en sjov joke at give den nye student dette. Vedkommende er jo virkelig taget skidtet videre, og er ved at er ved at blive et voksent menneske, som skal tage stilling til store beslutninger og har pludselig meget ansvar. Det kan du lave lidt sjov med gangstativet. Du kan både bruge det som en hentydning til at han nu har meget mere ansvar og skal til at tage sig sammen, eller du kan lave sjov med at du ved, at han aldrig har været yngre og aldrig har været mere klar på sjov og ballade og barnlige ting.

En tredje ting, som du vil blive elsket for at give er et billederamme-ur. Der er mange gode idéer til studentergaver til hende, og en helt oplagt mulighed er uret. Du kan både give det, hvis du er i familie med hende eller ven eller veninder med hende. Det er noget, som er meget personligt, for du kan jo for eksempel sætte billeder ind, som betyder meget for jer to. Har i gået i gymnasie sammen så sæt de sjoveste og mest mindeværdige episoder ind. Så vil hun også mindes det, hver eneste gang hun skal tjekke klokken.

Det var blot nogle af de mange idéer som findes på hjemmesiden. Gaverne er billige og rigtig sjove, og du kan komme med en sjov hentydning ved at give dem. De vil helt sikkert bringe et smil frem på læberne hos mange af gæsterne, og i særdeleshed studenten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *