Finde nye ledige domæner til din virksomhed

zdf

At have et firma, som har et navn, som er brugt af mange andre kan være problematisk, eller det er måske i hvert fald noget, som man regner med, at det vil være, men når det kommer til stykket så er det slet ikke sikkert, at det bliver et problem da der findes mange nye ledige domæner, som man stadig kan vælge.

Gå i gang med jagt på nye ledige domæner

Det kan være sjovt at tænke lidt på sjove idéer til hvilke nye ledige domæner man kunne vælge hvis man havde et firma. Måske er man meget bevidst om, at man aldrig nogensinde i sit liv får et firma, eller noget andet som vil komme til at kræve, at man giver det et domæne, men ikke desto mindre kan det være en sjov aktivitet at finde nye ledige domæner. For de fleste har mindst én idé, som de selv har fundet på og som de godt gad at føre ud i livet hvis bare de havde tiden og havde modet til at gøre noget ved det. Og i det digitale landskab, som er til stede i hele verden i dag så kræver en ide naturligvis en hjemmeside.

Og i dette tilfælde kan det være, at du skal kaste over at se hvilke nye ledige domæner der er i verden. Det kan være, at du måske for mange år siden har haft en idé til en ting, som du kan have i din vask, som tager alt det, som du skal smide ud og samler det for dig. En sådan idé kan godt eksekveres uden en hjemmeside, men den kan dog ikke blive en stor succes hvis ikke man har et domæne, med hvilket som folk kan ende på din hjemmeside.

Med nye ledige domæner skal du nok finde et

Der er så mange nye ledige domæner i verden, at du uden tvivl nok skal få mulighed for, at finde lige præcis det, som du mener vil være det mest passende at vælge til lige netop den idé, som du har fundet på. Dette er især tilfældet hvis ikke du er så kræsen med hvilket efternavn, som dit domæne for.

For det siger sig selv, at hvis du ønsker at finde nye ledige domæner, som skal have danske ord i sig så vil der være mindre sandsynlighed for, at du finder lige netop sådan et domæne med et dansk efternavn, altså .dk end hvis du for eksempel finder dette domæne med en engelsk eller amerikansk efternavn. Derfor bør du altid sørge for at udvide din søgning når du kigger på nye ledige domæner til også at inkludere andre nye ledige domæner end blot de danske. For på den måde giver du dig selv mange flere muligheder. Også når du finder på din næste idé og måske rent faktisk ender med at tage hoppet og gå ud og få gjort noget ved din idé. Og det kan være, at du alligevel satser på det internationale marked.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *