De lækreste iPad Covers

zdf

Man kan ikke have en iPad uden også samtidig at have et iPad Cover. Så er det sagt. iPaden er super lækker, men med mindre det eneste du skal bruge den til er at have den lillende stille på bordet (og selv her er det faktisk meget rart med et cover) bliver du simpelthen nødt til at have et cover. Ellers kommer den utvivlsomt til at få mange mange ridser når du transportere den frem og tilbage, og skærmen og hjørnerne er meget udsat for stød i det daglige brug.

Det cover du finder kan være dyrt eller billigt, det vigtigste er i første omgang bare at du får noget beskyttelse på den.

Vi har været forbi iPhoneluppens top 10 over iPad Covers og fundet dem vi synes bedst om – og dem får du lige her.

Nummer 1 – Klassikeren

Det er ikke underligt at iPhoneluppen har valgt lige netop et InCase Nylon cover som nummer et, for det er et cover der bare bliver ved med at give. For det første har du et cover der er lækkert at røre ved og ikke på nogen måde føles billigt, der er her virkelig kælet for detaljerne. Og det er alligevel meget rart når det er noget man skal bruge hver eneste dag.

Samtidig er det så et cover der beskytter hele vejen rundt om iPad’en, så selv om du skulle være uheldig at tabe den kan den godt overleve (selvfølgelig med måde).

Og sidst men ikke mindst er coveret også et såkaldt foldecover, hvilket vil sige at man kan folde det og bruge det til at placere iPad’en på bordet. Det er rigtig rart både når man skal bruge den til at skrive på eller hvis det er fjernsyn man skal se, og der er flere forskellige indstillinger sådan at man kan tilpasse iPad’en lige til den vinkel man har brug for.

Et godt og sikkert valg, men prismærket følger også derefter. 549 koster modellen, hvilket er i den højere ende, men man får virkelig også hvad man betaler for. Det er sådan et cover som Apple selv ville have lavet.

Nummer 3 – Snap On Defender Case

Det næste cover vi har valgt at fremhæve er nummer 3 på iPhoneluppens liste og er taget med her fordi det simpelthen bare er så sejt. Det er et cover der sidder hele vejen rundt om iPaden med et tykt lag, sådan at du kan tabe den fra alle kanter uden at der sker noget med den (med nogle af de andre covers kan du godt være uheldig hvis du lige præcis rammer den forkerte vinkel. Den har også en fodstand indbygget sådan at det er nemt at sætte den op når man skal se billeder og fjernsyn.

Fodstanden kan desværre ikke justeres til forskellige vinkler som den foregående kan, og derfor hjælper den ikke så meget hvis man f.eks. skal skrive e-mails og gerne lige vil have løftet skærmen lidt op.

Coveret her er et rigtig godt køb til f.eks. børnefamilier og andre hvis iPad kan risikere at leve et lidt hårdt liv, mens forretningsmanden nok er bedre tjent med Klassikeren.

Coveret koster 399,- så er også lidt billigere – køber man det er der råd til lidt ekstra snolder til børnene.

Nummer 5 – Aryca WaterProof

Det sidste cover der skal fremhæves er nummer 5 på listen, Aryca WaterProof. Det er vandtæt ned til 5 meter og gør det derfor muligt at tage iPad’en med steder hvor den før var forment adgang så som stranden, badet, en regnvejrstur osv.

Man får til gengæld også lov til at betale for vandtætheden – 799,- løber coveret op i og er således blandt de dyreste.

Hvilke covers synes du er de fedeste?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *