3 år siden |  0 comments  |  Bolig

Moden i år 2016 minder utroligt meget om de trends, der har været i år 2015. Mange af de trends, der var dominerende sidste år, har stadig momentum til at fortsætte i år 2016. Derudover er der nogle nye trends, som er opstået i år - både i interiør, men også i forhold til påklædning, er der sket nye ting.

Generelt set er brugskunst blevet populært, især i afskygninger hvor der er tale om moderne dansk design. Dette er især populært blandt de unge, som flytter ud for første gang, og som får designer interiør i fødselsdagsgaver og studentergaver. Derudover efterspørger de unge det også, da mange unge føler, at de på den måde er med på moden, hvilket giver prestige og respekt i forhold til omgangskredsen.

Dette deler dog tit vandene i to, da den ene halvdel af de unge gerne vil være ligesom alle de andre, og have moderne stilrent inventar fra kendte danske designermærker. Omvendt vil den anden halvdel gerne skille sig ud og have interiør, der udstråler personlighed og charme - for eksempel fra genbrug eller andre second-hand butikker.

For den første type mennesker kan det fremadrettet blive en meget dyr hobby, hvis man vil følge med tendenserne. Hvis man først er begyndt at samle på de dyre designertallerkener, er det svært at ”nøjes” med billige modeller fra IKEA. For den sidste type mennesker kan der dog gøres store besparelser ved at lave genbrugsfund, da de generelt ikke er så kritiske over for, hvor produktet kommer fra, og hvilket mærke det er.

Naturmaterialer skal med


I år 2016 er det stadig populært at tage naturmaterialerne med ind i hjemmet. Især planter er populære, da disse løfter stemningen op på et nyt plan, og udseendet i hjemmet bliver helt anderledes med noget grønt at se på. Der findes mange forskellige planter, blomster og endda frugttræer, så der er masser af muligheder for at udsmykke dit hjem, præcis som du gerne vil have det.

Lange slyngplanter kan stå på en lille hylde, der hænger på væggen. På denne måde kan en helt hvid væg blive dekoreret nemt og ofte forholdsvist billigt. Naturfarver såsom tin, bronze, guld eller sølv er også meget eftertragtede, da de giver dit hjem et præg af noget moderne og hyggeligt på samme tid.

Mange vil foretrække de traditionelle ting i porcelæn eller bare generelt i sort eller hvidt materiale. Det sorte og hvide er også utroligt moderne i år 2016, ligesom det har været i de mange sidste år, når det kommer til indretning af hjemmet. I dag er det dog vigtigt også at overveje, om kaffekanden skal være af en af de omtalte naturfarver, da det giver et helt andet udseende på spisebordet. Det er desuden muligt at finde en masse lækre fund hos diverse second-hand-butikker, hvor du kan gøre et kup og spare mange penge. Det gælder bare om at have tålmodighed – Rom blev ikke bygget på én dag. Sørg derfor for at give dig selv god tid, når du leder efter nye ting til hjemmet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vælg de rette senge til din husstand

De rette senge til husstanden er en nødvendighed som det er værd at investere det rette antal kroner i. En seng er ikke bare et ekstra møbel i ens hus eller lejlighed. Det er din base, hvor du lader op, får fornyet energi og kræfter til at klare alle...

Read More
Klassiske stole af Hans J. Wegner

I mange år har stole designet af Hans J. Wegner været meget populære. Alligevel er det som om, at stole er blevet ekstra populære her inden for de seneste år. Det er især de originale stole, som er i høj kurs hos mange danskere. Mange danskere elsker...

Read More
Kählers vaser er ikke altid stribede

Historien om Kähler starter helt tilbage i 1839. På den tid var det dog ikke Kählers produktion af vaser, der var dominerende, men derimod deres produktion af kakkelovne. I dag har Kählers sortiment haft voldsomt vokseværk og Kähler laver nu alt fra...

Read More