Rørpropper til møbler, så de ikke ridser gulvet

zdf

Uanset om man bor til leje eller om man bor i ens egen købte ejendom, så gælder det, at det altid er meget ærgerligt hvis ens gulv bliver ridset. Hvis man bor til leje, så vil det med garanti betyde, at man mister en del af sit depositum når man engang skal flytte. Det er meget naturligt, da udlejeren så vil tage nogle af pengene for at udbedre skaderne. Hvis man ridser gulvet i ens egen ejendom vil der ikke være noget depositum som ryger, men til gengæld står man selv med regningen hvis man ønsker f.eks. at slibe gulvet så man kan få ridserne væk. Det er dermed trælse penge at skulle af med uanset om man bor til leje eller bor i egen ejendom. Men der er dog måder, hvor man kan minimere risikoen for ridser i gulvet. Man kan f.eks. sørge for at få rørpropper til ens møbler, så de ikke ridser gulvet.

Rørpropper er en billig løsning

Hvis man putter rørpropper på f.eks. ens stoleben, så vil man få sig en rigtig billig løsning, som virker super godt. Stolebenene vil i det tilfælde ikke længere ridse, da det eneste der kommer i kontakt med gulvet vil være rørpropperne. Man kan dog også bruge det til andre møbler som f.eks. borde, sofaer, reoler osv. Virkeligheden er som bekendt, at hvis man flytter rundt med møbler, så kan de meget nemt komme til at ridse i gulvet, men hvis man bruger rørpropper til møbler, så vil de ikke ridse gulvet når man rykker rundt med dem. Det er derfor en rigtig god investering, og man vil helt sikkert være glad for det når man opdager hvor effektivt der er.

Rørpropper fås i forskellige former

Det er muligt at få rørpropper med forskellige former. Så uanset om f.eks. ens stoleben er runde, firkantet eller hvad det nu måtte være, så er det muligt at få rørpropper, som passer i formen. Det er naturligvis smart, da det ikke ville se særlig godt ud, hvis man havde en firkantet rørprop til et stoleben der er rundt. Det er der heldigvis tænkt på. Det er også vigtigt at understrege, at rørpropperne ikke vil være tydelige, så det er altså ikke umiddelbart til at se, at man har valgt at putte rørpropper på ens møbler. Der går derfor ikke noget æstetisk fra ens møbler.

Der er derfor ingen grund til ikke at bruge rørpropper til ens møbler, så man sikrer sig at de ikke ridser gulvet. Det er stort set ikke til at se, og så er man sikker på, at man ikke skal betale trælse penge for at få gulvet til at være ridsefrit på et senere tidspunkt. Der er det meget færre penge man kommer af med når man køber rørpropper. Det vil derfor uden tvivl være en beslutning, som man bliver rigtig glad for på den lange bane, så det er bare med at få dem på inden ridserne finder vej til ens gulv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *