Kählers vaser er ikke altid stribede

zdf

Historien om Kähler starter helt tilbage i 1839. På den tid var det dog ikke Kählers produktion af vaser, der var dominerende, men derimod deres produktion af kakkelovne. I dag har Kählers sortiment haft voldsomt vokseværk og Kähler laver nu alt fra små elegante porcelænsfigurer til multifunktionelle møbler. Endda er det muligt at spise på Kählers egne restauranter rundt omkring i landet. Dog må Kähler siges endnu at være aller mest kendt for sine keramiske produkter, der er designet tidsløst og klassisk. Især ledes tankerne hen på vaser, når man tænker på Kähler – og meget ofte de flotte stribede vaser, der på det seneste har været Kählers helt store varemærke. Især den guldstribede jubilæumsvase skabte kaos i de danske interiørbutikker, der slet ikke kunne følge med den ekstremt store efterspørgsel. Alle ville have fat i de flotte billige Kähler vaser.

Gerne moderne, men ikke mainstream

De stribede vaser sælges stadig og kan nu fås i et utal af farver. Derfor kan man også altid finde en, der passer lige netop i dét rum, hvor man mangler en vase. Dette har bevirket, at der efterhånden heller ikke er mange danske hjem, der ikke indeholder mindst én stribet Kähler vase. En vase, man altid kan kende, når man ser den. Dog kan man godt være urolig for, at alle hjem kommer til at ligne hinanden. Vi har alle de samme billige møbler, hvide vægge og lyse trægulve. Et interiør hvor de stribede Kähler vaser passer perfekt ind til at skabe lidt spræl med deres markante farver og striber. Men ønsker du at være med på moden, men ikke at have fuldstændig de samme ting som alle de andre, bør du prøve at tjekke Kählers serie, de kalder Kähler Unico. Kähler Unico er en serie af virkelig smukke og unikke vaser, der er designet i samarbejde med Anders Arhøj.

Keramiske produkter i tidsløst design

Unico-serien består dog ikke udelukkende af vaser, men indeholder også urtepotter, skåle og keramikfade. Alle med den karakteristiske farvestrålende glasur, der giver de keramiske produkter en rigtig flot overflade. Vaserne er i flere forskellige størrelse, så uanset om du skal bruge en lille bordvase, eller en stor gulvvase, findes den i Unico-serien.

Kähler er kendt for sit klassiske, elegante, enkle og skandinaviske design. Et design, de ikke går på kompromis med i Unico-serien. Vaserne er malet i rolige, men markante farver – så de passer ind i alle rum samtidig med, at de bringer lys og liv til de rum, de placeres i. Vasernes afdæmpede farver og deres elegante, bløde former gør, at seriens produkter fremstår fuldstændig tidsløse. Det er ikke farver og former, man nogensinde bliver træt af at se på, eller som pludselig ikke passer ind i et rum, fordi man ændrer lidt på indretningen.

I det hele taget har Kähler rigtig mange forskelligeartede produkter, man bør være opmærksom på. Udover de ovennævnte produkter, indeholder Kählers sortiment også flotte højtalere, stilrene keramiske ure, interessante og farverige knivmagneter og klassiske lamper

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *