5 Sjove Indflyttegaver

zdf

Nu er det snart den tid på året hvor mange mennsker flytter, og hvad enten det er første gang personen flytter hjemmefra eller om det er nogen der flytter fra 5. gang, er det altid en god ide at komme med en indflyttergave.
Indflyttergaver er en gammel skik. I gamle dage var indflyttergaver slået sammen med bryllupsgaver da man jo først flyttede sammen når man blev gift, og her fik man som regel noget fornuftigt man kunne bruge i husholdningen, nu hvor man skulle stå for det hele selv.

Men sådan er det ikke mere, og nu skal det ikke være fornuftigt alt sammen. Derfor får du her 5 gode ideer til sjove indflyttergaver. Inspirationen til gaverne kommer fra gaveraad.dk, hvor du også kan finde mange flere gaver – du kan se indflyttergaver her for at at den komplette liste af gaver.
Nå, men nu til de sjove gaver:

Alder i kage

En anderledes og ret sjov gave er at lave en kage som har form som den som flytters alder. Det kan man gøre ved at købe nogle kageforme der har form som tal, og så lave kagen i dem. Det er en gave der også er god at nyde til indflytterfesten, og så kan du give ham eller hende der flytter kageformene bagefter (evt. kan du købe et sæt med alle tal) og så kan personen selv lave kager i sit nye hjem efterfølgende.

Voodoo-knivholder

En sjov og anderledes knivholder er perfekt til ham der lige er flyttet hjemmefra og gerne vil have det lidt spændende i køkkenet. Knivholderen er formet som en mand hvor man så stikker knivene igennem, og det er en både smart og sjov måde at holde knivene på – pg så kan det også være han kommer til at leve lidt mindre af pizza og lidt mere af hjemmelavet mad med sådan en.

Tandstikholder

At en tandstikholder skulle kunne være specielt sjov eller spændende er ikke noget man tror på lige med det samme. Men så er det fordi man ikke har set voodoo-tandstikholderen (jep, samme mærke som kniven). Det er en tandstikholder hvor den traditionelle skål eller beholder er blevet udskiftet med en krop. Nu kan du altså holde dine tandstikker på en både sjov og lidt makaber måde – perfekt til den lille indflyttergave der ikke må koste for meget.

Automatisk sovsepisker

Sovs er helt sikkert noget de fleste vil sætte pris på, men især dem der lige er flyttet hjemmefra kan måske have lidt svært ved at få taget sig sammen til at få det lavet. Så er det besværligt at røre rundt, så brænder det på – undskyldninger er der nok af. Men med en automatisk sovsepisker kan man sovse så meget man overhovedet vil uden at det kræver kræfter eller opmærksomhed. Piskeren fungerer på den smarte måde at du bare sætter den ned i gryden, så sørger den for at røre rundt. Du behøver altså ikke selv at holde øje med sovsen, og den brænder aldrig på. Dem der flytter har med garanti ikke sådan en her – men de bliver glade for at få det.

Lysende brusehovede

Denne gave er på alle måder overflødig – men alligevel er den super sjov at have, og en god indflyttergave. Vi taler selvfølgelig om det selvlysende brusehovede. Tanken bag det er at det lyser i forskellige farver alt efter om vandet er koldt, lunkent eller varmt. Så slipper du for selv at mærke og får samtidig flot lys i badet. Nok ikke det første man tænker man har brug for i sin nye lejlighed, men alligevel noget man nok skal blive glad for hvis først man får det som gave.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *