3 Gode Gaveideer

zdf

Det der med at give gaver kan altid godt være lidt svært. For nu til dags hvor folk har så meget, hvad skal man så give? Er det noget folk overhovedet bliver glade for? Eller skal man måske i virkeligheden bare helt lade være? Det vil være synd slet ikke at give en gave, og derfor får du her 3 gode gaveideer:

En espressomaskine

En gave der med garanti vil være en kæmpe succes er en vaske ægte espressomaskine. Der er ikke nogen bedre måde at starte morgenen på end med en kop friskbrygget espresso, så du er sikker på at give en gave der skaber glæde hver eneste morgen.

Det er både godt for ham eller hende der modtager gaven, men det er også lidt godt for dig der giver gaven. Hver eneste morgen står modtageren nemlig op, tænder for sin maskine, og hvad tænker han / hun så på? Nemlig, dig, som gaven kommer fra. Du giver altså både en gave der skaber utrolig meget glæde, men også en hvor du selv får ret meget credit – og det er også værd at tage med.

Der er ret mange forskellige espressomaskiner, og hvilken en du skal købe afhænger lidt af dit budget. Du kan kigge på denne liste hvor der er testet nogle af de bedste modeller, og her kan du helt sikkert finde en der vil være god som gave.

En Low Fodmap Diet e-bog

Denne gave er lidt speciel, men den skulle alligevel have lov til at komme med på listen her. Der er nemlig rigtig mange der ville have glæde af sådan en e-bog, men som for det første ikke ved at diæten eksisterer, og for det andet slet ikke ved at de har brug for at være på den. Low fodmap diæten hjælper nemlig alle dem der har smerter i maven når de spiser, alle dem der lider af irriteret tyktarm, og det er op imod hver tiende dansker, så det er jo ret mange.

Men da kuren er ret ny er der ikke så mange der ved at den findes, så de har ikke selv købt den. Det gør den jo til den perfekte gave –tænk at være med til at kurere en sygdom. Så bliver det ikke meget bedre.

En oplevelsesgave

På en måde er det også lidt snyd at have den her med på listen, for en oplevelsesgave er jo bare en type af gave, og ikke en decideret gave som sådan. Men den kommer alligevel med, for oplevelser er bare så sjove at det er en gave der er rigtig god at give nærmest uanset hvem der er du giver den til.

Der er mange forskellige typer oplevelser, og hvilken en man skal give kommer helt an på hvad modtageren kan lide, og også hvad ens budget er. Inde på gaveraad.dk kan du se hvad nogle af de bedste og mest populære oplevelser er, og her kan du så også få lidt inspiration til hvilken en oplevelse der vil være sjovest for dig at give.

Andre gaver

Du behøver selvfølgelig ikke give en af de ovenstående gaver, det var bare nogle eksempler og forslag til hvad man kunne gøre. Du kan også gå ind på gaveraad.dk og kigge på andet end oplevelsesgaver, de har mange forskellige forslag til alt mellem himmel og jord, eller du kan være kreativ og forsøge at lave en gave helt selv – det er også noget der tager kegler hvis man har bare en lille smule forstand på det og tiden til at gøre det. Mulighederne er uendelige, og husk – det er tanken der tæller.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *