Berlinmuren

3 weekendture i Europa

zdf

Du har arbejdet hårdt det sidste stykke tid og fortjener en weekendtur. Dog ved du ikke, hvor du skal tage hen og har brug for inspiration. Her anbefales der 3 gode destinationer, hvor man kan tage på en perfekt weekendtur. Hvis pengepungen er tom, og du stadig har brug for en getaway, kan du tage et lån. Nogle gange skal man give sig selv lov til at rejse væk, selvom man ikke er rig. Hvis du er under 18 og gerne vil på en weekendtur, kan du også optage et lån. Lån som 18-årig er smart, og du behøver nødvendigvis ikke at låne et højt beløb.

budapest

Nyd dejlige varmekilder i Budapest

Budapest er omtrent 2 timer væk fra København i fly, og byen byder på mange spændende oplevelser. Det er først og fremmest smart at tage til Budapest, da man ikke skal bruge så lang tid på at rejse. Derudover er det en billig by at leve i, og man kan få meget for sine penge. Byen byder på dejlige kulturoplevelser, varme kilder, markeder, shopping og lækre madoplevelser. Byen er delt op i en ny og gammel del, og der er mulighed for at udforske kontrasten imellem de to dele af byen. Mange af hotellerne i Budapest er meget billige, og man kan få spa med i prisen til få penge. Dette giver mulighed for, at man kan komme helt ned i gear og nyde hinandens selskab. I det hele taget er der god stemning i byen, og man vil ikke fortryde en weekend i skønne Budapest.

Restaurant
Oplev historien i Berlin

Hvis du ikke har været i Berlin før, er der ingen tvivl – du skal til Berlin. Selve flyveturen varer ca. en time, og billetterne kan man ofte finde til billige penge. Berlin indeholder det hele. Kulturelle oplevelser, historie, shopping og tyske madoplevelser. Du skal helt klart udforske de historiske elementer ved Berlin, og man har ikke været i Berlin, hvis man ikke har set resterne af Berlinmuren og Holocaust-mindesmærket for Europas myrdede jøder. Selvom det kan virke en smule tungt, er det spændende, og man kan efterfølgende foretage sig ting, der er mere opløftende. Fx kan man shoppe, udforske områder som Neukölln, Kreuzberg og Prenzlauer Berg eller finde lækre caféer. Mulighederne er mange, og selvom det historiske er oplagt, er der også mange andre ting at foretage sig i Berlin.

Find den perfekte croissant i Paris

Paris er croissantens by, og hvis man skal finde den perfekte croissant, er Paris et godt sted at lede. Byen er virkelig hyggelig, og den er oplagt, hvis man skal på en romantisk getaway (dog også oplagt selvom man ikke skal). Find et hyggeligt hotel, der giver dig følelsen af at være i Paris. Se Eiffeltårnet, og hyg dig på alle de dejlige caféer. I Frankrig har de, hvad man kan kalde en ”cafékultur”, hvilket vil sige at mange af de lokale bruger tid på caféer. De tager det stille og roligt, og nyder livet med en avis, croissant og dobbelt espresso. Lev dig ind i deres univers og flyd med stemningen. Der er ingen grund til at skynde sig, og derfor kan man komme helt ned i gear. Byen kan muligvis forekomme en smule dyr, men det er det hele værd. Man fortryder aldrig en tur til Paris, og når man kommer hjem, vil man stadig have pariserstemningen i sig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *