Hovedpine

Undgå at skære tænder

zdf

Hvis du skærer tænder i søvne, så kan du have rigtig meget gavn af en bideskinne. Du kan enten købe en hos din egen tandlæge, men det er nu langt billigere, hvis du selv køber den. Find en billig bideskinne. Det er nemt at få den tilpasset til dit tandsæt, således at den sidder så behageligt som muligt.

Pude

Slip af med hovedpine og forøg dermed din livskvalitet

Når man skærer tænder, kan man hurtigt opleve at vågne op med hovedpine og ømme kæber på grund af muskelspændinger efter at have skåret tænder i løbet af natten. En bideskinne ligger som et tyndt lag på dine tænder i overmunden, og forhindrer at dine tænder kan bide helt sammen. Den skal selvfølgeligt skiftes ud, når du har slidt den tynd på det eller de steder, hvor du skærer mest tænder. Det er typisk kindtænderne, men det kan naturligvis variere fra person til person. Det skader ikke at give det et forsøg.

Mund

Pas på dine tænder – de skal gerne holde hele livet igennem

Det giver sig selv, at du selvfølgelig slider enormt på dine tænder, hvis du har skåret tænder over en længere periode. Det kan på sigt give større tandproblemer som følge af et vanligt slid. Derfor er du nødt til at sætte ind med forebyggelse så tidligt som muligt.

Den er nem at vænne sig til at have på, og den er ikke generende for din søvn.

Din tandlæge kan også fortælle dig, om du vil have gavn af en bideskinne. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *