Skab et overblik og spar penge på din mobil

zdf

I dag hvor mobiltelefonerne kan mere og mere, så er det vigtigt at mobilabonnementerne følger trop. Dette medvirker også at der hele tiden kommer nye teleselskaber, som mener de kan gøre det billigere eller bedre end de etablerede selskaber. Det er ikke alle de nye selskaber som holder ved, men nogen gør, derfor kommer der også flere selskaber. Med det stigende antal af teleselskaber, bliver det også svære at vælge. Det er nemlig ikke altid lige let, at have et overblik over hvad de forskellige abonnementer koster. Det er derfor meget nemmere at sammenligne mobilselskabernes abonnementernes priser, når de alle er samlet på en hjemmeside. På teleprisguide.dk er det muligt at vælge abonnementer ud fra netop ens eget behov.

Abonnementet til storforbrugeren  

Selvom ikke alle teleselskaber udbyder de samme abonnementer, kan man godt sammenligne, hvad de forskellige selskaber tilbyder til folk med et bestemt behov. Til en person der har behov for et abonnement med omkring 15 timers tale og 15 GB data, tilbyder Oister et abonnement til 99 kroner om måneden. Der findes dog ikke et teleselskab, som udbyder det samme abonnement, men OK Mobil har et abonnement med 20 timers tale og 20 GB data til 119 kroner om måneden. Så hvis man føler, at man kan bruge 5 ekstra timers tale og 5 ekstra GB data, kan man få det til 20 kroner ekstra. Her tilbyder Fullrate det samme antal timers tale og GB tale som OK Mobil, Fullrates abonnement koster dog 129 kroner om måneden.

Abonnementet til nybegynderen

Selvom man ikke bruger sin mobil så meget, så er det også muligt, at finde et godt abonnement som passer ens beskedne behov uden at koste det hvide ud af øjnene. Til et barn som måske skal have sin sidste mobil, vil det kunne anbefales at vælge et abonnement med omkring 2 timers tale og 2 GB data. Dette abonnement sikrer, at barnet kan ringe og bruge online applikationer til et vidst omfang. Når børn får deres første abonnement anbefales dog, at forældrene holder styr på hvad barnet bruger sin data på, så der ikke bliver brugt for meget data. Både Call me og Green tel tilbyder her det samme abonnement med 2 timers tale, 2 GB data og ubegrænset sms, begge abonnementer koster 69 kroner.

Den middelmådige forbruger

Hvis man har behov for lidt mere data, kan man vælge at gå op til 5 timers tale og 4 GB data, hvilket kan tilfredsstille de flestes behov, medmindre man selvfølgelig streamer hele dagen uden at være tilknyttet en wi-fi forbindelse. Dette abonnement bliver både tilbudt af Green tel og Waoo mobil. I dette tilfælde kræver Green tel 79 kroner om måneden imens Waoo skal have 89 kroner, så her vil der være 10 kroner at sparre, med mindre man vurdere at Waoo har en bedre forbindelse eller på andre måder er 10 kroner mere værd.

Der er altså penge at sparre ved at sætte sig ind hvad de forskellige teleselskaber kræver om måneden. For selvom de større teleselskaber har et mere kendt navn, er det ikke ensbetydende med, at de har de billigste mobilabonnementer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *