Sådan kan du stresse mindre på arbejdet

zdf

Har du også ekstra travlt på arbejdet i øjeblikket? Mange oplever desværre ekstra meget stress på arbejdet i vintertiden, fordi der er så meget, som skal ordnes, inden det nye år. Dog behøver travlhed ikke at betyde stress. Læs med her i denne artikel og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at stresse mindre på arbejdet. Hvis du har brug for lidt hjælp til at stresse af, kan du få det af Malou Storm på dette link.

Lav vejrtrækningsøvelser

Når kroppen er stresset, er det ofte fordi, den mangler ilt. Derfor kan vejrtrækningsøvelser være en god måde at stresse af og komme ned i gear. Mange glemmer faktisk at trække vejret helt ned i maven, når de har meget at se til, og alene af den grund kan vejrtrækningsøvelser hjælpe dig, som er på vej mod stress på arbejdet.

Husk at strække kroppen ud

Noget andet med stress er, at det lukker kroppen sammen, så den ikke kan bruge sit fulde potentiale. Her er det en god ide at huske at strække kroppen godt ud efter en lang og stressende dag på arbejdet. Så får du arbejdet dine ømme muskler igennem, som du har brugt til at sidde ned og arbejde hele dagen. Glem ikke at strække dine håndled og dine ankler ud også, da det faktisk er her meget af dagens stress sidder.

Pas på din mentale sundhed

Generelt handler det meget om at passe på sin mentale sundhed, når man gerne vil have mindre stress på arbejdet. Det kan man heldigvis gøre på mange måder. For eksempel er det effektivt at snakke med en, som kan hjælpe eller tage lidt ekstra tid til sig selv. Måske har du brug for en ferie? Husk du kan finde flere artikler om et sundt arbejdsliv på linket her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *