Mange drømmer om mere og bedre fritid

Personliggør dit drømmehjem- Det er der du bruger størstedelen af din fritid

zdf

Mange går og drømmer om, hvad de ville gøre, hvis bare de havde lidt mere fritid. Sandheden er dog den, at de fleste danskere allerede har rigeligt med fritid. Vi har imidlertid svært ved at udnytte den til det fulde. Fremfor at aktualisere vores drømme, ender vi med at sidde derhjemme og lade den ene dag tage den anden. Det lader altså til, at de fleste af os foretrækker at blive i vores trygge hjem, når det egentlig kommer til stykket. Derfor kan du med fordel bruge din fritid på at personliggøre dit hjem fremfor at drømme om, hvor du hellere vil være. På den måde kan du gøre dit hjem til dit drømmehjem.

Indret personligt

DIY bordben

Hvordan du vælger at personliggøre dit hjem, afhænger dog i høj grad af dig, din smag og din dagligdag. Elsker du at bruge din fritid i sofaen, kan du for eksempel vælge at bruge lidt ekstra penge på en god og smuk sofa. Der er dog også masser af små ting, som virkelig kan sætte stemningen i et hjem, og som du nemt selv kan gøre noget ved. Det gælder for eksempel bordben. Bordben, ikke mindst dem på et stort spisebord, har en enorm indflydelse på hele rummets stil og stemning.

Heldigvis er bordben dog også perfekte som dit første indretningsprojekt. Det er nemlig ganske simpelt at lave DIY bordben, altså gør-det-selv bordben. Hvis ikke du kan finde de helt rigtige bordben til din personlige drømmebolig, er DIY bordben altså den helt rigtige vej at gå. Der er dog mange forskellige grader af DIY bordben. Hvis du har erfaring med at arbejde i træ, kan du selvfølgelig godt lave dine bordben fra bunden i den rette form og af det rette træ. Alternativt kan du dog også nå langt ved at lave dine DIY bordben ud af allerede eksisterende bordben. Du kan finde gode bordben såvel som inspiration til dine DIY bordben online på https://plankebord.dk/diy-bordben/. Alternativt kan du dog også gå på jagt efter bordben af det rette materiale. Dem kan du så snitte til, male eller ændre vinklen på, så det bliver helt dine egne.

DIY indretning

Mange muligheder

Dine muligheder for at personliggøre drømmehjemmet rækker du langt længere end bare DIY bordben. Mange af de samme principper kan du dog tage med dig. Hvis bare du har en stil eller et resultat for øje, kan du nemt skabe noget personligt med minimale kreative evner. Det kan være en personlig sengegavl, en mur med kunst og plakater eller sågar et helt nyt køkken. Det er aldrig spildt at bruge tid og ressourcer på hjemmet. Det er trodsalt det, du bruger størstedelen af din fritid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *