Kaeledyr

Brug din fritid til at passe godt på dine dyr

zdf

Har du en firbenet ven, som du elsker at bruge din fritid med? Kæledyr kan bringe meget kærlighed ind i et hjem, og de kan både blive børnenes og forældrenes bedste venner. Uanset om du har en sød hund, en spindende kat, en blød kanin eller en flot hest, skal du altid passe godt på dine dyr. Kæledyr fortjener ligeså vel som mennesker et godt liv, og dine kæledyr elsker at bruge tid med dig. 

Kattelem

Lækre tilbehør, der gør hverdagen med dyr nemmere

Den kærlighed, der er mellem et kæledyr og mennesker, er helt speciel. Et dyr kræver ingen gaver og ingen søde beskeder, den elsker dig derimod ubetinget. Uanset om du er i godt eller dårligt humør, vil dit dyr altid have din skulder, og du kan altid fortælle dit kæledyr alt, hvad du har på hjertet. Vores dyr gør så meget for os og er bl.a. med til at sørge for, at vi altid er i godt humør. Derfor burde vi også forkæle vores dyr noget mere. 

Der findes mange lækre tilbehør til hjemmet, som kan være med til at gøre hverdagen med dyr lidt nemmere. Invester f.eks. i en hunderampe til bil, som gør det nemmere for hunden at komme ind og ud ad bilen. Et yderligere tilbehør, som din hund vil elske, er en flot sele til at gå tur med. Seler sidder godt på hunden og irriterer ikke hundens hals, som almindelige halsbånd kan gøre. 

Et funktionelt hjem

Et funktionelt hjem, der både fungerer for dig og dine dyr, er de bedste hjem. Der skal selvfølgelig være plads til dig, og dermed er det vigtigt, at dyret ved, hvor den må være, og hvor den ikke må være. Derfor er det på den anden side også vigtigt, at kæledyret har sit eget sted, som f.eks. en kurv, hvor den kan gå hen, hvis den har brug for at slappe af. Yderligere ting der gør dit hjem mere funktionelt er, at du ikke helt tiden skal hjælpe dyret. Hvis du f.eks. har en kattelem kan katten gå og komme, som den vil, uden at du behøver at hjælpe den.
Dog er der mange ting som dine dyr stadig har brug for hjælp til, men dette er også en af de dejlige ting ved at have dyr. 

Familie

Tag en masse billeder 

Dyr bliver desværre ikke lige så gamle som mennesker, og derfor er det vigtigt at nyde tiden med dem, mens man har dem. Tag derfor en masse billeder af dine dyr, og lav eventuelt en collage med billeder, hvor du kan se, hvordan de har ændret sig med årene. Du kunne f.eks. lave et nyt billede hvert år sammen med både din familie og dit kæledyr. Print billederne ud og hæng dem op, så du hver dag kan nyde de skønne momenter i har haft sammen. For at billederne bliver gode skal printeren have de bedste forudsætninger for at printe. De bedste billeder får man, med de bedste printerpatroner. Med et stort udvalg af billige printerpatroner fra Tonerland burde det derfor være muligt at få lavet nogle flotte billeder af dig, din familie og dine firbenede venner. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *