Indgang til Escape Room

Forsøg at undslippe det mobile Escape Room

zdf

Har du nogensinde prøvet et Escape Room før? Hvis svaret er nej, er der desværre en masse sjov du går glip af. Men hvis det ikke var nok, vidste du så at der fandtes en mobil version af et Escape Room. Et som du kan spille på dansk, så alle kan være med? For det gør der nemlig og det hedder Outbreak. Med dette Escape Room, behøver du ikke at forlade dit hus for at have det sjovt, eller hvis du er ude og rejse og gerne vil vise nogle nye bekendte, hvor sjove vi kan have det i Danmark, så kan det også blive sat op her. Hvor end du er, kan du nu opleve et Escape Room.

Mand-på-hans-device

Virtuelt hvordan?

Så hvordan fungere et virtuelt Escape Room? Er det ligesom brætspillene, som man selv kan starte, men kun kan spille igennem en enkelt gang? Eller er det ligesom et rigtig spil, hvor du kan spille lige så mange gange, som du vil. Hverken, faktisk. Det minder mest om et rigtigt Escape Room. Det er nemlig sat sammen med et rigtigt live Escape Room, som ligger i København. Og så spiller du på den bookede tid, hvor du så kan se rummet fra din mobile enhed. Så vinklen er altså anderledes, men formålet er det samme. Få personerne i rummet ud af rummet!

Det handler om at stå sammen

Gåderne handler om samarbejde og kan for det meste kun blive løst i fælleskab. Derfor nytter det ikke noget at gå ind i rummet, med en soloplan i hovedet. Arbejd med dine venner! Ellers kommer ingen af jer ud af rummet og så dør i alle sammen, altså i spillets verden, det er ganske sikkert i virkeligheden. Dette gør et mobilt Escape Room til det perfekte arrangement for teambuilding, hvis det er sådan noget du er på jagt efter.

Escape-room-set-up

Derfor kan et escape room være afslappende

Mysterier og spændende aktiviteter er ikke nødvendigvis, hvad de fleste mennesker forbinder med afslapning. Det kan dog være ganske afslappende at lave noget, som man synes er sjovt. Derfor bør du prøve et mobil escape room.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *