Minder i en kasse

Dødsbo rydning i København: Sådan kommer du igennem det

zdf

Når et kært familiemedlem går bort, så sidder de efterladte som oftest ikke kun tilbage med sorgen over at have mistet, men også den afdødes hjem. Midt i sorgen kan det føles overvældende at skulle begive sig ind i sin kæres hjem, og skulle beslutte hvad der skal gemmes, og hvad der skal smides ud.

Man behøver heldigvis ikke være alene om det; Dødsbo Hjælpen er et firma, som der rydder dødsboer i København. De kan hjælpe dig igennem den svære opgave, som det er at sortere igennem minderne fra et familiemedlems liv.

Følelsen af sorg

En respektfuld afslutning

Dødsbo Hjælpen har over 20 års erfaring indenfor dødsbo rydning i København. De forstår dermed, at rydningen af et dødsbo kan være en svær oplevelse, så de arbejder altid med respekt for både den afdøde og de efterladte. De efterladtes tryghed er et af firmaets prioriteter, da rydningen kan være med til at bearbejde den sorg, som de efterladte sidder tilbage med.

Rydningen af dødsboet er dermed ment som en respektfuld afslutning for både den afdøde og de efterladte. De efterladte styrer derfor fuldstændigt, hvad der skal ske med de forskellige ejendele. Hvis f.eks. der er nogle møbler, som ikke kan sælges, så bestemmer de efterladte, om de skal doneres til et godt formål, eller om de skal på genbrug.

Intet job er for stort eller for småt

Dødsbo Hjælpen har igennem tiden ryddet dødsboer overalt i København. De har derfor et enormt godt kendskab til byen, hvilket er en stor fordel, da de dermed har set mange forskellige slags dødsboer. Dette gør også, at de har erfaring med at rydde alle former for dødsboer i København; lejligheder, villaer, parcelhuse, værelser på plejehjem, loftsrum, kælderrum osv. Der er intet job, som er for stort eller for småt til at få hjælp til at rydde.

Har de efterladte nogle specifikke krav til rydningen af dødsboet, så tages der også højde for dette. Det sker sommetider, at det er alt for meget for de efterladte at befinde sig i den afdødes hjem. Derfor tilbyder Dødsbo Hjælpen også at rengøre dødsboet, så de efterladte slet ikke behøver at tilbringe tid i hjemmet. Vil man derimod gerne stå få noget af rydningen selv, så er dette naturligvis også en mulighed.

Du kan læse mere om muligheden for at få hjælp til dødsbo rydning i København her.

Yoga

Yoga kan hjælpe dig igennem sorgen

Selvom rydningen af et dødsbo kan være med til at bearbejde sorgen, så er det langt fra sikkert, at det er hjælp nok. Har man brug for andre måder til at komme igennem den svære sorg, så kan yoga være et godt redskab.

Når man dyrker yoga, så træner man sin krop og sit sind. Træningen forgår bl.a. i form af øvelser og meditation, hvorigennem man lærer at være tilstede i nuet, og mærke efter hvordan ens krop har det. Yogaen fokuserer ligeledes på at bringe glæde og energi ind i kroppen. Når man sørger, kan følelsen af at være glad føles fjern, men igennem yogatræningen kan man lige så stille lære at finde frem til et sted, hvor man kan begynde at føle glæde igen. Yogaen giver dig altså muligheden for at give slip på hverdagen og i stedet fordybe dig i dine følelser for en stund.

Yoga er nemt at gå til, selv hvis man ikke har dyrket det før. Det kræver nemlig som minimum kun noget elastisk tøj, som tillader dig en god bevægelsesfrihed, og så dig selv. Man kan dog også melde sig til et yoga-hold, hvor man kan finde et nyt fællesskab og samtidigt få nogle gode yoga tips.

Du kan finde flere informationer og yoga tips her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *