Strandhotellet Blokhus

zdf

Fordyb dig i det prægtige landskab Blokhus har at byde på og nyd wellness faciliteterne på det charmerende moderne badehotel, mens du kommer helt ned i gear.

Strandhotellet åbnede den 1. juli 2017, tre år efter den første tanke om hotellet opstod. Det er en klassisk bygning, der passer ind i Blokhus’ fantastiske arkitektur og natur, noget som var meget vigtigt for ejerne Marie Louise og Steffen Ebdrup fra Aarhus. Hotellet er beliggende midt i feriebyen Blokhus. Byen har siden midten af 1800-tallet været et populært rejsemål især på grund af den fantastiske natur. Det moderne badehotel er indrettet med 38 dejlige dobbeltværelser og en lejlighed beliggende i den historiske Kancelligård. Som navnet ellers hentyder er det ikke blot et hotel, der kan benyttes om sommeren, når strandevejret er over os. Strandhotellet Blokhus er et helårs feriested for dig, der gerne vil slappe af og nyde den ro naturen bringer. Dette hjælpes selvfølgelig på vej af de klassiske bløde hotelmorgenkåber, der er tilgængelige for hotellets gæster samt pejsen i lobbyen, der indbyder til hygge i den kolde tid.

Strandhotellets faciliteter

Om dagen kan du forsøge dig med vinterbadning på en af Nordeuropas bedste strande, der ligger blot 5 minutter fra hotellet. Få derefter varmen i saunaen direkte på stranden, så der ikke er langt fra det kolde, men forfriskende efterårsvand til den varme sauna, hvor du kan nyde udsigten over Vesterhavet, mens du får varmen. Lyder det alligevel lidt for koldt, så har hotellet naturligvis en opvarmet pool med massagedyser, så du kan komme helt ned i gear. Hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til at slippe tankerne fuldstændig kan en massage gøre underværker, så det tilbydes naturligvis også på Strandhotellet. Hvis du får lyst til lidt frisk luft virker en gåtur rundt i klitterne langs Vesterhavet særdeles afslappende. Den smukke natur og de tilgængelige wellness faciliteter på Strandhotellet vil sikre ro i sindet og afslapning for både krop og sjæl.

Gastronomi i højeste klasse

Efter en afstressende wellness dag fyldt med afslapning og frisk luft kan du nyde aftenen i Strandhotellets fantastiske restaurant, der grundet hotellets placering så tæt på Vesterhavet, især byder på friskfangede fisk og andre af havets delikatesser. Middagen kan nydes i spisesalen, orangeriet eller gårdhaven. Køkkenchefen Thomas og hans team tilbyder alle sine gæster gourmetmad veltilberedt af lokalt opdrættet kød og økologiske grøntsager, uanset om man er boende på Strandhotellet Blokhus eller ej. Hvis du ønsker at udforske restauranter udenfor hotellet kan byen byde på alt fra fiskerestauranter til steakrestauranter, som sikrer at der er noget for enhver smag. Ligegyldigt hvor du går hen i Blokhus, vil du få serveret mad fremstillet i en høj standard.

Lever du en stresset hverdag og mangler en måde at lægge det hele fra dig, eller kan du bare godt lide at nyde livet, så tag på Strandhotellet i Blokhus. Der er skræddersyede juleophold, nytårsophold og Valentines ophold, så grib den du holder af og nyd livet sammen i Blokhus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *