søvn

Afslapning og sund livsstil, når du har fri

zdf

Få slappet af og lev sundt, når du har fri er helt klar det bedste råd, der kan gives. Mange nu til dags udfylder deres ferier samt weekender, med en masse aftaler med venner og familier. Ting, der kræver energi af dig og de andre i din husstand. Ligeledes er det almindeligt at proppe praktiske gøremål i hjemmet ind i kalenderen. Dette kan trods det fornuftige aspekt også bare igen blive en stressfaktor. For gør du det ikke tilfredsstillende, kan det ødelægge humøret og være en forhindring for dig og din indre ro.

Fordyb dig i noget, når du har fri

Når du endelig har fri er det med at udnytte tid bedst muligt. Husk at få sat tid af til ren fordybelse. Når du er fordybet i en bog, en podcast eller i at samle et puslespil, vil batterierne bliver ladet godt op, fordi du i længere tid er i en anden verden fokuseret på noget specifikt. Og ved hjælp af en bog, en form for historiefortælling, vil din fantasi tage dig med i, hvis du lader den og ikke vælger at tage dig selv væk fra historien ved at tænke på arbejdet eller pligterne i dit liv.

bog

Det er bare så vigtigt, at du får hentet energi og overskud, når du har fri, så du kan tage det med tilbage på arbejdet. Det vil give dig så meget ekstra. Fordybelse på ovenstående måde er meget sundt. Praktiserer du den hellere ved at blot lægge dig ned og fokusere på at tage dybe vejrtrækninger, have fokus på eget åndedrag, så har du også gjort dig selv en stor og sund tjeneste.

Længere tid til at lege med din hund, når du har fri

Det er heller aldrig nogen dårlig idé at få prioriteret samværet med din hund, når du har fri. Normalt i en travl hverdag bliver det måske kun til de enkelte to-minutters gåturer, mest fordi det er det lille firbens minimumskrav og for at sikre, at den kommer af med afføringen. Men når du endelig har fri, kan det i så høj grad anbefales, at du går en lang tur med din hund. Eller at du sætter ordentlig tid af til at få leget med den eller stimuleret den i højere grad, end hvad hverdagen kan tilbyde med mindre tid og overskud.

Find legetøj til hund og læs meget mere, om hvad netop din hund kunne bruge her. Når du køber legetøj eller andet udstyr til din hund, er det vigtigt, det matcher din hunds størrelse og alder. Det har betydning for at opnår den optimale udviklingsprocess. Faktisk vil det eventuelt også virke afslappende for dig at være der for din hund og

universet i legen med dit elskede kæledyr. Måske vil det få dig til at glemme alt andet omkring dig bare for en stund.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *