4 år siden |  0 comments  |  Bolig

At indrette er noget de fleste elsker. Og tit skal det også gerne være så smart og så fikst og så nyt som muligt det hele. Rene linjer over hele boligen, store hvide flader, og de nyste designerlamper. Men vidste du at retro lamper rent faktisk kan være en lækker måde at kombinere det gamle og det nye, en måde at få noget spræl ind i boligen? Læs mere her hvor du får 5 gode måde at indrette med retro lamper.

Første måde - en flot spisebordslampe


Okay, første og fremmest må vi sige at det faktisk ikke er os selv der har fundet på ideen her. Den er faktisk tyvstjålet fra retrolamper.dk som er en stor portal for retro lamper. Nå, men videre i teksten. En retro lampe kan nemlig være rigtig flot som spiseborslampe. Find en gammel, flot, stor en og hæng den op lige i midten af det hele (selvfølgelig skal den lige pudses af først og ordnes så den fremstår fin igen). Du vil hurtigt kunne mære hvordan den er med til at definere rummet, og giver et markant og meget unikt indtryk til resten af hjemmet.

Børneværelset


Igen en ide stjålet ovre fra retrolamper.dk, men den er faktisk så god at vi ikke kan nænne ikke at bringe den videre. Retro lamper til børn er nemlig et helt kapitel for sig selv. De er simpelthen bare så nuttede, og det barnlige kommer rigtig godt til udtryk i den stil der var dengang. Børneværelset kan altså få et ret flot og unikt præg med en retro lampe, samtidig med at du og dine børn kan glædes og more jer over at de falder i søvn til samme type lampe som du selv gjorde dengang. Det er da meget sjovt at tænke på, ikke?

Uden for huset


Nu til dags kan man få mange slags lamper til at hænge på huset eller stille i haven. Sådan nogle solcellefanger-nogle som af sig selv giver strøm. Og de er da smarte, det med at de lige er til at stikke ned i jorden og så tænder de selv når det bliver mørkt. Men hvis du for alvor skal have sat kulør og personlighed på haven skal du altså op at have en rigtig retro lampe. Det kan være sådan en stor en der lidt ligner en lygtepæl? Eller måske en lille lanterne til at hænge på huset? Eller en helt tredje mulighed? Mulighederne er rigtig mange, så det er bare om at komme i gang med at lede, og så kan du også snart nyde skumringen med lys fra din lækre retro lampe.

I stuen


Ligesom vi skrev om spisebordslampen så er også stuen et rigtig oplagt sted at stille sin retrolampe. Det kan f.eks. være et flot standerlampe der kan stå og give karakter til læsehjørnet, eller måske nogle små lamper til at lyse på reolerne. Hvis ikke du har fuldt rådet om en spisebordslampe kan du også godt hænge en retro lampe op på loftet i stuen, det vil give samme flotte effekt. Men du skal nok være påpasselig med at gøre det begge steder, for så bliver det måske alligvel lidt for meget af det gode.

Femte og sidste råd - lige hvor du har lyst


Retro lamper er ikke noget man skal skamme sig over. Retro lamper er meget flotte, og de kan stilles op lige der hvor du har lyst til det. Så hvis du vil have en retrolampe på badeværelset så gør du bare det. Eller i skuret. Eller i gangen. Du bestemmer - og det bliver garanteret flot.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vælg de rette senge til din husstand

De rette senge til husstanden er en nødvendighed som det er værd at investere det rette antal kroner i. En seng er ikke bare et ekstra møbel i ens hus eller lejlighed. Det er din base, hvor du lader op, får fornyet energi og kræfter til at klare alle...

Read More
Klassiske stole af Hans J. Wegner

I mange år har stole designet af Hans J. Wegner været meget populære. Alligevel er det som om, at stole er blevet ekstra populære her inden for de seneste år. Det er især de originale stole, som er i høj kurs hos mange danskere. Mange danskere elsker...

Read More
Kählers vaser er ikke altid stribede

Historien om Kähler starter helt tilbage i 1839. På den tid var det dog ikke Kählers produktion af vaser, der var dominerende, men derimod deres produktion af kakkelovne. I dag har Kählers sortiment haft voldsomt vokseværk og Kähler laver nu alt fra...

Read More