3 år siden |  0 comments  |  At Give GaverDet der med at give gaver kan altid godt være lidt svært. For nu til dags hvor folk har så meget, hvad skal man så give? Er det noget folk overhovedet bliver glade for? Eller skal man måske i virkeligheden bare helt lade være? Det vil være synd slet ikke at give en gave, og derfor får du her 3 gode gaveideer:

En espressomaskine


En gave der med garanti vil være en kæmpe succes er en vaske ægte espressomaskine. Der er ikke nogen bedre måde at starte morgenen på end med en kop friskbrygget espresso, så du er sikker på at give en gave der skaber glæde hver eneste morgen.

Det er både godt for ham eller hende der modtager gaven, men det er også lidt godt for dig der giver gaven. Hver eneste morgen står modtageren nemlig op, tænder for sin maskine, og hvad tænker han / hun så på? Nemlig, dig, som gaven kommer fra. Du giver altså både en gave der skaber utrolig meget glæde, men også en hvor du selv får ret meget credit – og det er også værd at tage med.

Der er ret mange forskellige espressomaskiner, og hvilken en du skal købe afhænger lidt af dit budget. Du kan kigge på denne liste hvor der er testet nogle af de bedste modeller, og her kan du helt sikkert finde en der vil være god som gave.

En Low Fodmap Diet e-bog


Denne gave er lidt speciel, men den skulle alligevel have lov til at komme med på listen her. Der er nemlig rigtig mange der ville have glæde af sådan en e-bog, men som for det første ikke ved at diæten eksisterer, og for det andet slet ikke ved at de har brug for at være på den. Low fodmap diæten hjælper nemlig alle dem der har smerter i maven når de spiser, alle dem der lider af irriteret tyktarm, og det er op imod hver tiende dansker, så det er jo ret mange.

Men da kuren er ret ny er der ikke så mange der ved at den findes, så de har ikke selv købt den. Det gør den jo til den perfekte gave –tænk at være med til at kurere en sygdom. Så bliver det ikke meget bedre.

En oplevelsesgave


På en måde er det også lidt snyd at have den her med på listen, for en oplevelsesgave er jo bare en type af gave, og ikke en decideret gave som sådan. Men den kommer alligevel med, for oplevelser er bare så sjove at det er en gave der er rigtig god at give nærmest uanset hvem der er du giver den til.

Der er mange forskellige typer oplevelser, og hvilken en man skal give kommer helt an på hvad modtageren kan lide, og også hvad ens budget er. Inde på gaveraad.dk kan du se hvad nogle af de bedste og mest populære oplevelser er, og her kan du så også få lidt inspiration til hvilken en oplevelse der vil være sjovest for dig at give.

Andre gaver


Du behøver selvfølgelig ikke give en af de ovenstående gaver, det var bare nogle eksempler og forslag til hvad man kunne gøre. Du kan også gå ind på gaveraad.dk og kigge på andet end oplevelsesgaver, de har mange forskellige forslag til alt mellem himmel og jord, eller du kan være kreativ og forsøge at lave en gave helt selv – det er også noget der tager kegler hvis man har bare en lille smule forstand på det og tiden til at gøre det. Mulighederne er uendelige, og husk – det er tanken der tæller.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan finder du den helt rigtige gave til mors og fars dag

Der er ikke noget bedre som forælder at blive overrasket af sine børn med en gave på mors eller fars dag. Det behøver ikke at være en dyr gave til mange tusinde kroner men bare en lille gave der viser ens børns taknemmelighed og kærlighed til en som...

Read More
Find det hele rette babylegetøj

At finde det helt rigtige babylegetøj til den nyfødte kan være svært. Selvom et barn er nyfødt og derfor stadig mangler motorik og taleevne, så betyder det meget hvilket legetøj en baby har til rådighed. Farverig og sjovt legetøj kan stimulere en ba...

Read More
5 Sjove Indflyttegaver

Nu er det snart den tid på året hvor mange mennsker flytter, og hvad enten det er første gang personen flytter hjemmefra eller om det er nogen der flytter fra 5. gang, er det altid en god ide at komme med en indflyttergave. Indflyttergaver er en gamm...

Read More